Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)
Letterslinger Oranje
Letterslinger Oranje
Artikelnr 58.0009.01

Letterslinger Oranje

24 x onbedrukt€ 2,86 p/st
68,64
Kleur
oranje€ 0,00 p/st
-
Kies uw kleur
Aantal
24 stuks€ 0,00 p/st
-
Minimale afname is 24 stuks
 
€ 2,86 p/st
50% goedkoper 
€ 1,42 p/st
71% goedkoper 
€ 0,82 p/st
76% goedkoper 
€ 0,70 p/st
Levertijd (spoed in overleg ⌛)
Uw samenstelling: 3-5 werkdagen, meer informatie
Onbedrukt: 3-5 werkdagen
Verzendkosten

Kijk hier voor meer informatie. Neem contact met ons op voor verzending naar meerdere adressen.

Subtotaal
68,64
Verzendkosten
Gratis
Totaal excl. BTW
68,64
BTW (21%)
14,41
Totaal incl. BTW
83,05
Artikelinformatie
F.A.Q.

Artikelinformatie

Artikelnr
58.0009.01
Artikel
Letterslinger Oranje bedrukken
Kleur
oranje
Letterslinger Ons Oranje KNVB. Wilt u een opdruk op dit artikel? neem dan contact met ons op.

Meest gestelde vragen

Wat is de gemiddelde levertijd?

Dit is erg afhankelijk van het bestelde artikel. De standaard levertijd is gemiddeld 5-7 werkdagen.

Bij ieder artikel is de standaard levertijd voor dat specifieke artikel aangegeven. Die levertijd proberen we dan ook altijd aan te houden.

De levertijd gaat in na goedkeuring van de drukproef en de eventuele proforma betaling. Hoe langer hiermee gewacht wordt, hoe later de artikelen worden geleverd. Wij kunnen namelijk pas na goedkeuring van de drukproef (en betaling) de order doorzetten bij onze productie.

Ik heb geen logo in PMS kleuren, kunnen jullie dit omzetten of uitlezen?

Vaak wordt bij het ontwerp van een logo een (of meer) PMS kleur(en) aan het logo gegeven. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn.

Als u zelf niet weet wat uw PMS kleur is en u kunt dit niet zelf achterhalen, dan kunnen wij, aan de hand van de (CMYK, RGB, HEX-)kleuren in uw logo, zelf een dicht in de buurt komende PMS kleur voor u zoeken. Dit gebeurt met de computer en wij kunnen geen garantie geven dat dit ook daadwerkelijk de juiste PMS kleur is die oorspronkelijk aan uw logo is toegekend.

Onder het tabje Huisstijl in uw account bieden wij u tevens de mogelijkheid om uit een lijst zelf een PMS kleur te kiezen voor het logo/tekst.

Wat is het verschil tussen CMYK, PMS of RGB?

Al deze afkortingen hebben te maken met de manier waarop de kleuren worden aangeduid.

CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Key) staat voor cyaan, magenta, geel en de basiskleur zwart. Een CMYK kleur is opgebouwd uit deze vier basiskleuren en wordt gebruikt bij full color drukwerk.

PMS staat voor Pantone Matching System. Een wereldwijd gelijk kleursysteem waarin iedere kleur een nummer heeft. Er zijn verschillende soorten PMS kleuren, afhankelijk van de ondergrond waarop de kleur gedrukt moet worden.

Er is ook nog een verschil tussen coated en uncoated PMS kleuren. Onze relatiegeschenken worden doorgaans bedrukt met PMS Coated kleuren. Dit zijn PMS kleuren met een ‘C’ erachter. ‘Coated’ kleuren worden gebruikt bij bedrukking op een gladde, niet absorberende ondergrond, zoals bijvoorbeeld kunststof of papier met een coating (glanslaag).

Uncoated kleuren worden gebruikt bij bedrukking op bijvoorbeeld papier zonder glanslaag, waardoor de inkt dus meer geabsorbeerd wordt door de ondergrond. Kortgezegd zit het verschil tussen ‘Coated’ en ‘Uncoated’ kleuren dus in het wel of niet absorberen van de ondergrond waarop de kleur gedrukt wordt. Ondanks het feit dat een ‘C’ en een ‘U’ kleur exact hetzelfde nummer hebben, kan het kleurverschil behoorlijk groot zijn. Let er dus goed op dat u de juiste kleurcode aanlevert!

Een ander aspect waar u altijd rekening mee moet houden is dat kleurweergave altijd per beeldscherm verschillend is. We raden u dan ook aan om altijd een PMS waaier / Pantone waaier te gebruiken om te zien of u de juiste PMS kleuren hanteert!

RGB staat voor Rood, Groen en Blauw. RGB kleuren zijn lichtkleuren en worden gebruikt bij afbeeldingen voor op beeldschermen, zoals TV of computerschermen.

Ik wil een mailing doen, welke artikelen zijn daarvoor geschikt?

Een mailing, daar houden we van!

Om de perfecte mailing uit te voeren zult u eerst antwoord moeten kunnen geven op de volgende vragen:

 1. Wat is het doel of boodschap van de mailing?
  (klantenwerving, extra verkoop genereren, informeren, onder de aandacht blijven bij vaste klanten, belonen etc.)
 2. Hoeveel stuks heb ik (ongeveer) nodig?
  (Dit hangt ook af van het doel en de grootte van de doelgroep. Bepaal dit dus van tevoren.)
 3. Wat mag het mij kosten?
  (Vaak is het budget afhankelijk van bovenstaande punten. Wel handig om te weten wanneer u gericht op zoek bent naar een mailingartikel.)
 4. Moet het door de brievenbus kunnen?
  (Zo ja, dan kunt u beter op zoek gaan naar platte en/of kleine artikelen en/of artikel die zelf te monteren zijn. Denkt u ook aan de envelop of het mailingdoosje?!)
 5. Moet het artikel vaker dan 1x gebruikt (kunnen) worden?
  (Zo ja, denk er goed over na wanneer u een datum op het artikel laat zetten of bijvoorbeeld een tijdelijk link. Wanneer het artikel een jaar later nog gebruikt wordt is het effect er een beetje af. Bedenk dan ook direct dat bij een hogere afname de prijs lager is. Ideaal dus als u de mailing een jaar later bijvoorbeeld opnieuw zou kunnen doen. Zo niet, combineer de mailing dan bijvoorbeeld met een tijdelijke actiecode om de doelgroep meteen tot actie aan te zetten.)

Wanneer u antwoord kunt geven op bovenstaande vragen zou u door middel van de filters op onze website al heel ver komen.

Wilt u toch een leuk mailing artikel zonder zelf al te veel te hoeven zoeken? Bekijk dan onze 'Branche inspiratie' pagina's of onze zelf samengestelde mailing artikelen onder de noemer 'Productmailing'.

Wij willen u overigens ook altijd adviseren wat voor u een gepast mailing artikel zou kunnen zijn.

webshopproductversions.specs
Heeft u vragen of wilt u advies over ons oranje assortiment?
 • De scherpste prijzen
 • Bescherming tot €2500
 • Breed assortiment
 • Gratis drukproef
 • Snelle levertijden
Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten